Service & garantie

Hoe kan ik mijn aankopen betalen?

U kan betalen met cash of met Bancontact aan de kassa.

Belangrijk: bij levering moeten de goederen aan de chauffeurs betaald worden. Dit kan in cash met een maximum van 3000€, bankcheque of bancontact.

Kwaliteitsgarantie

Meubelen Gené stelt u twee verdiepingen internationale collecties voor met de beste prijs-kwaliteit-verhouding.

Garantie

Meubelen Gené biedt 2 jaar waarborg bij de aankoop van alle nieuwe meubelen. Ook na deze periode zal Meubelen Gené trachten om bij eventuele problemen een gepaste oplossing uit te werken.

Het feit dat we al meer dan 60 jaar ervaring hebben in de meubelsector wijst op de service die wij al die jaren al geven aan onze klanten.


Wij laten u onze collecties kiezen en keuren in de juiste sfeer. Bij ons kan u al eens een wat gedurfde kleurencombinatie terugvinden, vanzelfsprekend stellen we ook alle vertrouwde kleurcombinaties voor. Het is voor ons en voor u - met het oog op uw aankoop - belangrijk om alle mogelijkheden van onze collecties te tonen. U kan dan kiezen op basis van de juiste criteria. Ook comfortaspecten zijn zeer belangrijk voor ons. Een meubel moet niet alleen mooi zijn, het moet ook goed zitten, makkelijk te bedienen zijn of uitstekend liggen.

Advies

Meubelen Gené is een familiezaak. Wij maken er een erezaak van om onze klanten het juiste advies te geven bij de aankoop van hun meubelen en slaapcomfort. Een meubel kopen is één zaak, ervan genieten en de juiste aankoop gemaakt hebben is een andere zaak. Door onze ervaring en constante bijscholing adviseren we u bij al uw belangrijke aankopen.

Correcte informatie

Bij ons geen halve waarheden. Wij leggen u exact het verschil in kwaliteit en prijs tussen de diverse collecties uit. Het verschil tussen ‘echt leder’ en ‘kunststof’, het verschil in slaapcomfort tussen een ‘boxspring’ en ‘een matras + lattenbodem’, het verschil tussen het ene ‘merk’ en het andere. Kortom: een eerlijk antwoord op al uw meubelvragen.

Prijsgarantie :  Al onze collecties beantwoorden aan de beste prijs-kwaliteit-garantie. U koopt ze bij Meubelen Gené in het volste vertrouwen.

 

Levering & dienst na verkoop

We spreken een duidelijke levertermijn af en leveren met onze eigen vrachtwagens en mensen. Onze meubelen worden vakkundig geplaats.  De verpakking nemen we netjes mee zodat u geen enkele opkuis heeft na de levering van uw meubelen. Indien er toch een probleem zou opduiken na de levering geniet u onze jarenlange service. Geen uitstel maar onmiddellijke actie waarbij elk mogelijk probleem aangepakt zal worden.

Onderhoud

Wij adviseren u vooraf over het onderhoud van uw meubelen. U kan alle onderhoudsproducten voor salons, hout, slaapcomfort, ... kopen in onze winkel.

Een correct onderhoud van uw meubelen is een waarborg voor lang genot van uw meubelen (zie onderhoudstips)