Nox

Het is Belgisch. Het is Nox!

Vijfenzeventig jaar ervaring in bed... je voelt het verschil. Voortaan slaap je op beide oren, want Nox presenteert zijn revolutionair slaapconcept. Geheel in ambachtelijke traditie en met respect voor oerdegelijke kwaliteit wordt Nox ontwikkeld en geproduceerd in België. Eén totaalconcept  én merk voor boxspring, matrassen en lattenbodems. Een totaalgamma, netjes op elkaar afgestemd!

Nox werkt enkel met gekwalificeerde en erkende dealers.  Zij zoeken voor jou het ideale bed.

Slapen is léven :  Springkasteel of home cinema? Kussen of kussengevecht? Of gewoon lang uitslapen met ontbijt op bed. Als de gemiddelde mens een derde van zijn leven slaapt, dan kan bedtijd maar beter fún zijn. Nox ligt u als gegoten
Belgische kwaliteit en traditie :  Bij de productie van bedden en matrassen wordt nauwlettend rekening gehouden met de persoonlijke behoefte van elke consument. Ook aan de vervaardiging van elk bed wordt de grootste zorg besteed. Artisanaal vakmanschap ligt aan de basis van de bijzondere Nox afwerking. En naast de artisanale werkwijze, investeert Nox evenzeer in de nieuwste technologieën om gemotoriseerd en van op afstand te bedienen zit- en ligcomfort aan te bieden.