Salontafels

Het zijn vaak details die het verschil maken. Een salontafel is meer dan een blad waarop wat magazines en de afstandsbediening van de tv liggen. Het is een centrale eyecatcher die een groot stuk van de sfeer bepaalt.

Meubelen Gené laat niets aan het toeval over. Er wordt veel aandacht besteed aan alle elementen die kunnen zorgen voor een persoonlijke touch in het interieur. Ons aanbod aan salontafels is even uitgebreid als onze collectie salons. Wij hebben ze in alle soorten, materialen, stijlen, afwerkingen en prijsklassen. Romantisch massief, modern gelakt, op lage poten en op wieltjes, met een glazen blad en in warme pattines, met handige schuiven en met flessenruimte, groot en klein, … kortom wij hebben salontafels voor elk interieur en voor elke smaak.

Meubelen Gené heeft niet alleen een ruime keuze aan salontafels, ook het aanbod aan ander kleinmeubilair is even verrassend compleet. Kastjes, tv- en hifi-kastjes, wandmeubelen, bijzettafeltjes, poefs, … wij hechten veel belang aan blikvangers met karakter


Merken