Lederen salons

De lederen salons van Meubelen Gené zijn ontwikkeld met verschillende functies in het achterhoofd: ze moeten niet alleen prachtig staan in uw woonomgeving maar ze moeten ook uitnodigend zijn om in te zitten, te liggen, te knuffelen, te lezen, te genieten.

Het salon blijft het centrum van de woning en daarom besteden wij er zoveel aandacht aan. Naast een aantal vaste waarden en tijdloze klassieke modellen in streelzacht leder van de beste kwaliteit hebben wij ook alle nieuwe trends geselecteerd die toonaangevend zijn op de internationale woonbeurzen. Het is verrassend te ontdekken in welke mate design vandaag tegelijk gedurfd én verfijnd is. Het kleurenpallet gaat van opvallend rood en geel tot conformistisch wit en bruin.

De klant heeft nog nooit zoveel keuzemogelijkheden gehad in het bepalen wat voor hem het ideale lederen salon is. Bij verschillende merken kiest u zelf vorm, kleur, poten, armleuningen, breedte, met of zonder relaxfunctie, uitklapbaar tot bed, enz.

De tijd van de klassieke zitcombinatie is voorgoed voorbij. Iedereen beslist nu zelf op welke manier hij zijn zithoek opvult. Er bestaan geen taboes. Eén groot hoeksalon of alleen fauteuils in verschillende stijlen en kleuren of toch liever een kamerbrede sofa met wat losse kussens op de grond … Het interieur van vandaag heeft karakter en persoonlijkheid. Om dat perfect vorm te geven is Meubelen Gené de ideale partner.


Merken