Matrassen

Al eens uitgerekend hoeveel jaren van je leven je in bed doorbrengt? Inderdaad, een derde van een normaal mensenleven. Normaal toch dat er zoveel aandacht besteed wordt aan de keuze voor een degelijke matras.

Elk merk belooft de hemel op aarde en een uitgeslapen gevoel. Maar elk individu slaapt anders en heeft behoefte aan een slaapsysteem dat afgestemd is op zijn of haar lichaam en slaapgedrag. De technische kennis die de slaapadviseurs van Meubelen Gené hebben opgebouwd is niet overbodig om met enige deskundigheid hun klanten te adviseren omtrent alle voor- en nadelen van elke matras. Dat gaat over de productsamenstelling, de drukverdeling, de ventilatie en zoveel meer. Ook al heeft Meubelen Gené alleen maar de allerbeste wereldmerken in huis (Nox, Beka, Revor, Hilding, Rufbetten, …) toch blijft het een kwestie van proefliggen en uittesten. En maak je keuze niet op een kwartiertje. Want het is een beslissing die meebepalend is voor je levenskwaliteit van de volgende 10 jaar.

De eerste stap is te luisteren naar het advies van onze adviseurs. Zij vertellen geen praat voor de vaak maar spreken met kennis van zaken. Niet alleen over matrassen maar ook over andere essentiële elementen zoals lattenbodems en hoofdkussens. Ook wat dat betreft is de keuze bij Meubelen Gené meer dan uitgebreid.


Merken