Boxsprings

Boxsprings of hotelbedden zijn kortweg te omschrijven als matrassen op poten. Er is geen bedkader meer, alleen een hoofdbord en soms ook een voetenbord. De boxspring heeft in veel woningen het klassieke bed verdrongen. Het leuke aan de boxpring is dat hij helemaal à la carte kan samengesteld worden. Je kiest zelf uit de ruime mogelijkheden de poten, het hoofdbord en ook de matraskwaliteit.

Onze topmerken Revor, Nox, Beka, Hilding en Rufbetten worden internationaal geroemd om hun intrinsieke slaapkwaliteiten en hun uitgebreide keuzemogelijkheden maar ook om hun perfecte en stijlvolle afwerking. Deze boxsprings ogen even luxueus als in een 5 sterrenhotel en ze garanderen een uitgeslapen gevoel, 10 jaar lang. Helemaal prinselijk wordt het als je kiest voor een elektrische motor die je matras traploos in de gewenste positie brengt.

Afhankelijk van het merk kiest u voor de matraskwaliteit die je het beste ligt. Traagschuim, verenmatrassen met meerdere drukzones, zacht, halfzacht of hard, … neem uitgebreid de tijd om ze allemaal uit te testen. Onze slaapadviseurs geven je graag en met kennis van zaken een antwoord op al je vragen. En mocht je in slaap vallen: zij maken je wel wakker wanneer de showroom sluit.

Loop zeker ook eens langs onze vernieuwde afdeling met bedlinnen. Ontdek daar de nieuwste trends op het vlak van hoeslakens, matrasbeschermers en kussenslopen. Zij verhogen dat zalige bedgevoel waardoor het ‘s morgens heel moeilijk wordt op te staan en riskeert te laat op het werk te komen.


Merken