Bedden

Een bed hoort mooi, degelijk én kwalitatief te zijn. Het kan een onderdeel zijn van een complete slaapkamer maar je kan net zo goed alle elementen apart kiezen en zelf combineren à la carte.

De uitstraling, materiaalkeuze en afwerking zijn een persoonlijke keuze. De een kiest voor efficiëntie en onderhoudsvriendelijkheid, de ander voor intimiteit. Het goede nieuws is dat wij er in geslaagd zijn om beide uitersten te verzoenen. In onze afdeling slaapkamers vind je heel charmante opstellingen die ruim zijn, charmant ogen en een sterke uitstraling hebben. De collecties zijn heel uiteenlopend, net als de voorkeuren van onze klanten. Klassiek en modern, rustiek en strak, rustiek en design, van basic tot high-tech. Maar er is altijd meer dan wat je op het eerste gezicht zou verwachten.

Ook onze klassieke bedden zijn verkrijgbaar met en zonder elektrische motor. En de intrinsieke kwaliteiten van elk bed, ook van de goedkoopste, zijn altijd beter dan gemiddeld.

Een bed kan niet zonder nachttafeltjes, zonder ladenkast en zonder kleerkast. Al deze elementen hebben wij uitgebreid in huis, in alle prijsklassen en materialen. Een zalig bed is pas helemaal àf als het bekleed is met mooi en streelzacht bedtextiel. In onze cadeaushop vind je een uitgebreide reeks donsdekens, hoeslakens, matrasbeschermers en kussenslopen in alle materialen en actuele prints.


Merken