Vitrinekasten

Vitrines zijn nooit weggeweest. Bij oma stonden ze vol kristal, vandaag tonen ze een bizarre verzameling objecten, Afrikaanse maskers of een collectie kunstboeken. Waardevolle voorwerpen vragen om geëtaleerd te worden. Ze schitteren krachtiger van achter glas. Bovendien ligt alles er stofvrij en beschermd.

Onze vitrinekasten zijn even gevarieerd als de objecten die je erin wilt opbergen. Wij hebben ze in artisanaal massief hout met kasteelallures, in modernistisch geometrisch design en ook in een tijdloze vormentaal die perfect aansluit op elke interieurstijl.

Vitrinekasten zijn er in alle maten en vormen. Wij hebben er die smal en hoog zijn en die bedoeld zijn om een dode hoek op te fleuren, andere zijn imposant en kamerbreed. Sommige vitrinekasten hebben een gesloten onderbouw met deuren of een hele reeks laden, andere zijn licht en transparant van boven tot onder. Een aanrader in onze collectie is de vitrine die modulair kan samengesteld worden zodat je zoveel aparte elementen combineert als je wenst en die toch een perfect geheel vormen.


Merken