Kleerkasten

Vind jij het ook zo ergerlijk als er rommel rondslingert in de slaapkamer of als stoelen vol kleren hangen? Koop dan een kleerkast. Opgeruimd staat netjes! En het kan heel goedkoop want Meubelen Gené is een onvervalste kastenspecialist.

In de showroom van Meubelen Gené valt het op hoeveel soorten kleerkasten er gepresenteerd worden. Zouden er nog mensen zijn die hier niet vinden wat ze zoeken? Dat zou wel straf zijn! Er zijn kasten voor slordige kotstudenten, voor startende koppels met een heel klein budget, voor romantische dertigers, voor veeleisende veertigers, voor herbeginnende vijftigers, voor goedboerende zestigers, voor moeilijk te been zijnde zeventigers, voor rechtlijnige architecten, voor zwierige violisten, voor alleenstaande mannen en voor mama’s in een nieuw samengesteld gezin, … kortom, voor ongeveer iedereen.

De kleerkasten van Meubelen Gené zijn een verzamelnaam voor tientallen verschillende opbergers in de meest uiteenlopende verschijningen. Houten fronten, gelakt, met en zonder spiegels, breed, smal, extrabreed, diep, met lades, verlichting, schuif- of draaideuren, enz.

Om een perfecte en passende keuze te maken is het aan te bevelen om je beschikbare ruimte op te meten en mee te brengen naar Meubelen Gené. Samen met onze interieuradviseurs breng je daar alle mogelijkheden in kaart. Zij wijzen je tegelijk ook op de meest interessante indeling en afwerking. Want een heleboel elementen die bepalend zijn voor de uitstraling van je kast zijn vrij te kiezen. Het neusje van de zalm: ons maatwerk. Een heel luxueuze ingreep die een upgrade geeft aan je woning en die mogelijk is voor verrassend weinig geld. In de showroom tekenen wij een gedetailleerd plan uit met alle mogelijkheden plus een heel scherpe offerte.

Nog een woordje advies: trek zeker voldoende tijd uit als je op zoek bent naar de kast die past! Contacteer ons team voor alle details en leveringsvoorwaarden.


Merken